Het gaat tegen onze overtuiging in dat retailers, warenhuizen en inkopers bepalen wat wij kunnen kopen. Het voelt niet goed dat wij slechts mogen kiezen uit datgene wat het meest rendabel is of door de grootste groep medelanders mooi wordt gevonden. Er zijn talloze kleine creatievelingen die prachtige puur Hollandse producten ontwikkelen. Hoewel zij dat op kleine schaal doen zit daar vaak juist het inspirerende. Op Qijk.nl brengen we de leukste en meest creatieve kleine ondernemers samen. Jouw vakmanschap en creativiteit inspireert ons enorm. Ons platform en onze marketingexpertise zorgt er voor dat jij moeiteloos jouw producten aan de man kunt brengen. Qijk! zo profiteren we samen en maken we Nederland net een stukje leuker…

Qijk streeft naar een manier van zakendoen die 100% veiligheid garandeert voor zowel de koper als de verkoper. In deze video leggen we uit hoe dat proces verloopt voor jou als verkoper. Je presenteert jouw creaties vol trots op Qijk.nl. De consument rekent jouw product af middels Ideal en deze betaling komt op de rekening van Qijk terecht. Jij als verkoper krijgt het verheugende bericht dat je product verkocht is en je gaat aan de slag om zo snel en zorgvuldig mogelijk het product te verpakken en op te sturen. De consument heeft na ontvangst van het product 14 dagen retourrecht (niet bij maatwerk producten). Komt het product retour? Dan boekt Qijk het geld terug naar de consument. Komt het niet retour? Dan ontvang jij je geld! Qijk, da’s zeker!

Er is zoveel meer moois in deze wereld dan je in de winkel kunt kopen. Wat creativiteit vermag weet jij als geen ander. Evengoed weet je uit ervaring dat het vermarkten van je prachtige creaties niet eenvoudig is. Je komt niet zomaar binnen bij de grote retailers en warenhuizen. Qijk biedt jou de mogelijkheid om het grote publiek kennis te laten maken met jouw producten. Je bepaalt zelf hoeveel, wanneer en hoe je jouw aanbod presenteert op ons platform. Zo behoud je de balans tussen creativiteit en de mogelijkheid om een serieus inkomen te genereren met jouw creaties.

 

Aanmeldformulier verkoper

Vul onderstaand formulier in en wij nemen je aanvraag direct in behandeling!

Belangrijk: Deze naam zien klanten als ze jouw product kopen.

Liever nog wat extra argumenten?

Qijk! zet jou op de kaart

Qijk.nl ontwikkelt zich in hoog tempo tot dé webshop waar je de mooiste en meest unieke creaties kunt kopen. Door het presenteren van jouw mooiste producten profiteren we samen van dit succes én zetten we jou op de kaart! 

Qijk! zorgt voor de betaling

Een goede infrastructuur voor de betaling is van cruciaal belang. Qijk biedt jouw klanten de gelegenheid om met IDeal te betalen. Zo ben jij gegarandeerd van de betaling en ervaren jouw klanten optimaal gebruiksgemak. 

Qijk! maakt jou vindbaar

Wij investeren dagelijks in de ontwikkeling van ons platform. Vooral vindbaarheid online is een belangrijk punt. Hoe wordt je nog gevonden door jouw doelgroep in de miljoenen zoekresultaten van Google? Laat dat maar aan Qijk over!

Qijk! zorgt voor de administratie

Een professionele factuur, een nette retourprocedure en een gedegen administratie van de verkopen vormen de basis van online succes. Qijk verzorgt dit tot in de finesses zodat jij ontzorgt wordt.

Qijk! vertolkt jouw kwaliteit

De kwaliteit van jouw producten komen het beste tot hun recht in een mooie omgeving. De webshop van Qijk is van het hoogste niveau zowel technisch als optisch. Zo ontstaat er een prachtige wisselwerking tussen jouw creatie en onze presentatie.

Qijk! Samen groeien

Groeien doen we samen. Jij als creatieveling, vanuit je knutselschuur, hobbyzolder of atelier aan huis. Wij vanuit het platform waar we iedere dag met passie aan werken. Samen gaan we voor leuker, unieker en ambachtelijker!

Open je eigen Qijkshop en verdien eenvoudig een leuk bedrag bij!

Presentatie
Gratis
Onbeperkt aantal producten
Je eigen Qijkshop!
Je eigen profielpagina
Professionele presentatie
Exact jouw doelgroep
Ideal
€ 0,35
Per IDeal transactie
Gegarandeerd je geld!
Betrouwbare betaalservice
Professionele uitstraling

Voorbeeldberekening

Stel je verkoopt zelfgemaakte rieten manden van € 24,99 per stuk. Je presenteert ze kosteloos in jouw Qijkshop. Je weet maandelijks 30 manden te verkopen in 25 transacties.

Bruto-omzet: € 749,70
Onze succesfee: € 67,47
Transactiekosten: € 7,25

Netto opbrengst: € 674,98

 

Overtuigd geraakt? Open je shop!

Aanmeldformulier verkoper

Vul onderstaand formulier in en wij nemen je aanvraag direct in behandeling!

Belangrijk: Deze naam zien klanten als ze jouw product kopen.

Veelgestelde vragen

100% Veilig zaken doen

Het concept van Qijk biedt 100% zekerheid, zowel voor de koper als de verkoper. De consument betaalt het product middels IDeal aan Qijk, jij levert het product en zodra de consument jouw product heeft ontvangen, tevreden is en geen gebruik maakt van zijn 14 dagen retourrecht betalen wij jou uit. Zo ben jij zeker van je geld en heeft de consument de zekerheid dat ze (via Qijk) een veilige aankoop doen. 

Levertermijn

Voor de verschillende producten gelden vaak verschillende levertermijnen. Dit kan zowel variëren per verkoper als per product. Daarom is er per product (in de productomschrijving) opgenomen wat de levertijd van het product is. We streven naar een zo snel mogelijke levering. Langer dan 6 werkdagen zal het in geen geval duren (tenzij anders afgesproken met de verkoper) voor u uw product in huis hebt.

Verzendkosten

Voor alle producten op Qijk.nl geldt dat de consument geen verzendkosten betaalt. Het is dus belangrijk dat je in de prijs die je hanteert rekening houdt met de verzendkosten.

Wat gebeurt na de bestelling?

Nadat de consument zijn bestelling heeft afgerond ontvangt u de bestelling per e-mail. U kunt de bestelling gereed gaan maken en verzenden. In uw persoonlijke Qijkomgeving kunt u rapportages zien van uw resultaten, eenvoudig facturen printen, retouren verwerken enzovoorts.

Retournering

Wij streven er naar dat onze producten en de producten die door onze verkopers worden aangeboden zorgvuldig worden voorzien van een duidelijke en juiste beschrijving over het product. Op deze manier hopen we te voorkomen dat er onnodige belasting van ons milieu ontstaat door grote hoeveelheden retouren. Wij roepen onze klanten dan ook op om goed na te denken voor de overgaan tot aankoop. Mocht het product desondanks niet aan de wensen voldoen, defect zijn of niet overeenkomen met de gedane beloften in de aanbieding dan mag het binnen 14 dagen geretourneerd worden in de originele verpakking. Het product dient ongebruikt, onbeschadigd en in dezelfde conditie retour te komen als dat het is verzonden. De consument ontvangt dan het aankoopbedrag retour. De retourkosten zijn voor rekening van de consument tenzij duidelijk aanwijsbaar is dat het product ondeugdelijk of verkeerd is geleverd. In dat geval dient de verkoper de retourkosten te vergoeden.

Let op! Producten die persoonlijk voor de consument zijn gemaakt en/of voorzien zijn van personalisaties (graveren, borduren, naaien, etc) kunnen niet worden geretourneerd.

Zit ik ergens aan vast?

Je kunt als verkoper op elk moment, zonder enige verhindering, besluiten om je producten niet langer aan te bieden op Qijk.nl. Het enige wat we voor onze kopers gegarandeerd willen zien is de hantering van de 14 dagen retourtermijn en de continuering van de eventuele service die is toegezegd.

Wie zijn wij?

Wij zijn Qijk en geloven in de kracht van samen. Niet iedereen is in staat om een goede webshop te runnen, zeker de meer creatieve mensen niet. Zij houden zich niet graag bezig met zoekmachineoptimalisatie, marketing, klantenservice en nog veel meer. Qijk staat voor zorgeloos kopen en verkopen op het platform door ons allemaal!

Wil je ons bellen? 06 86 86 6000! Wil je ons liever e-mailen? info@qijk.nl