Waar je het ambacht kunt ruiken en voelen!
Mijn atelier aan het Dorpsplein in Zoeterwoude is een plek waar je het ambacht kunt ervaren, ruiken, voelen, beleven. Een inspirerende omgeving om creatief bezig te zijn. Daar ontwerp en maak ik leren tassen en klein-lederwaren voor mijn eigen collectie en in opdracht van (particuliere) klanten die houden van uniek, duurzaam, het ambacht. 

Producten & meer

 

Take your Chabo everywhere!
Chabo Bags staat sinds 2010 voor stoere leren tassen met een fashion twist. Dutch designed en geproduceerd in India & Indonesië. Chabo presenteert ieder half jaar een nieuwe leercollectie, tassen en accessoires. Chabo voert een serie Chabo’s in rundleer en een serie in buffleer.

Whit love and respect
De liefde voor de natuur straalt af van elk ontwerp bij MARAblu. Doordat de natuurlijke schoonheid van bijvoorbeeld een koeienhuid in tact is gelaten en tot de verbeelding spreekt zie je de koe van jouw product bijna lopen. Wij werken met het pure leerproduct en ja, dan heb je dus ook wel eens een brandmerk op je tas, of een onregelmatigheid door het onvoorzichtig spelen van de koe. Of een horzelsteek… Leer leeft en vertelt je een verhaal! 

Producten & Meer

The surprising friends
The Surpising Friends collectie van Jasmin Djerzic zorgt voor een unieke en speelse beleving. Want iedereen wil toch hulp krijgen van een van deze verrassende vrienden om de dagelijkse functionaliteiten op een speelse manier te vervullen. Handgemaakt in Breda, van keramiek en in prachtige kleuren zorgen deze unieke accessoires dat uw interieur, etentje of feestje een bijzondere gebeurtenis wordt.

Producten & meer

Sfeer met staal!
De combinatie van robuust staal en een perfecte afwerking…
Het vakmanschap en de beste materialen…
Detaillisme en passie voor interieurs…
Kortom, een sterk staaltje!

Producten & Meer

 

Open je eigen Qijkshop!
Groeien doen we samen. Jij als creatieve ondernemer vanuit je knutselschuur, hobbyzolder of atelier aan huis. Of juist met jouw zorgvuldig opgebouwde merk wat niet mag missen op Qijk.nl. Wij vanuit het platform waar we iedere dag met passie aan werken. Samen gaan we voor leuker, unieker en creatiever!

Verkoper worden