Bewust bestellen!

Wij streven er naar dat onze producten en de producten die door onze verkopers worden aangeboden zorgvuldig worden voorzien van een duidelijke en juiste beschrijving over het product. Op deze manier hopen we te voorkomen dat er onnodige belasting van ons milieu ontstaat door grote hoeveelheden retouren. Wij roepen u dan ook op om goed na te denken over uw aankoop voor u tot bestelling overgaat.

Niet goed? Geld direct terug!

Mocht het product desondanks niet aan uw wensen voldoen, defect zijn of niet overeenkomen met de gedane beloften in de aanbieding dan mag u het retour sturen. Dit dient te geschieden binnen 14 dagen na de levering van het product in de originele verpakking. Het product dient ongebruikt, onbeschadigd en in dezelfde conditie retour te komen als dat het u heeft bereikt. U ontvangt dan uw aankoopbedrag retour.

Verzendkosten retour?

In geval dat het product niet deugdelijk geleverd is, gebreken heeft of onjuist geleverd is nemen wij ook de retour-verzendkosten voor onze rekening. Wanneer een andere reden (buiten onze macht) ten grondslag ligt aan uw beslissing om te retourneren dan zijn de retourkosten voor uw rekening.

Let op! Producten die persoonlijk voor u zijn gemaakt en/of voorzien zijn van personalisatie zoals graveren, borduren, naaien, etcetera kunnen niet worden geretourneerd. Dit wordt bij de betreffende producten ook duidelijk aangegeven.

Stuur ons gerust een e-mail