MijnWand is een creatieve onderneming die altijd bezig is met maken en bedenken van unieke wandmeubels. Met als doel: producten te maken die vernieuwend, duurzaam en betaalbaar zijn. De huidige collectie van MijnWand bestaat uit een geometrische serie met vierkante, rechthoekige, driehoekige en ruitvormige wandrekken. Met deze eigentijdse collectie kun je eindeloos variëren.

Montage? (G)een punt!

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van onze geometrische wandmeubels en wandsystemen hebben we nagedacht over de vraag: hoe kunnen we met zo min mogelijk schade aan de muur een zo stabiel mogelijke montage realiseren? Dat is gelukt! We hebben een systeem bedacht om de vierkante en ruitvormige wandrekken op te hangen aan 1 punt. Je hebt maar 1 schroef nodig. Kijk! onze wandmeubels zijn zo niet alleen mooi, maar ook slim…

Voor elk interieur een kleur!

Met onze eigentijdse en sfeervolle collectie wandmeubels kun je eindeloos variëren. Heb je een modern-, zwartwit of Scandinavische inrichting kies dan voor onze wandrekken met een wit of zwart frame. Of wat dacht je van blanke steigerhouten- of juist witte planken? Wilt je liever een stoer wandrek, passend in een meer industriële inrichting? Kies dan voor een zwart metalen frames met daarop onze gebrande houten planken of onze donkerkleurige houten planken.

Mens, milieu en duurzaamheid

Wij werken vanuit overtuiging met duurzame producten. In een stijlvol interieur misstaan milieubelastende materialen. Daarnaast willen wij graag jongeren helpen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In het kader van dagbesteding mogen zij meehelpen met het maken van wandrekken en wandsystemen en zo kunnen zij vaardigheden aanleren die hen een stapje verder brengt. Zo ontwikkelen zij zichzelf, dragen wij een steentje bij aan de maatschappij en koopt u met een goed gevoel uw wandrek. 

Instagram has returned invalid data.