Door met mijn creativiteit naar buiten te treden is het Nederlands label: Meer van Leer, door Maaike Marisse ontstaan. Mijn 3 liefdes: stylen, ontwerpen en leer komen hierin samen. Meer van Leer, door Maaike Marisse is een label dat bestaat uit een tassenlijn, een sieradenlijn en accessoires en kenmerkt zich door tijdloze, stijlvolle en praktische producten.
 
Leer is een warm en natuurlijk materiaal en dat zie je terug in het unieke karakter van alle producten.  Leer is prachtig in zijn eenvoud en door het dragen en gebruiken van leer vormt een tas, sieraad, of anderszins zich naar de gebruiker en vertelt het verhaal over jouw leven. Puurheid, eenvoud en kwaliteit in een smaakvolle combinatie van het juiste ontwerp zijn typerend voor het werk van Meer van Leer, door Maaike Marisse. Het leer wordt met zorg geselecteerd. Alles wordt in Nederland in kleine oplages, handgemaakt waardoor je altijd in het bezit bent van een uniek exemplaar.  Persoonlijke wensen, stijlen of aanpassingen zijn  (bijna) altijd mogelijk bij alle producten. Neem hiervoor gerust en vrijblijvend contact met ons op. Dat maakt de producten van Meer van Leer zo uniek. 
 
Meer van Leer, door Maaike Marisse is een label voor vrouw, man, jong of oud die van kwaliteit en iets unieks houden. Meer van Leer, door Maaike Marisse draag je met Zelfvertrouwen, Trots en Style! 

 

Review

Supergave tas met knipbeugel ontvangen. Snelle reactie van Maaike en een lief persoonlijk berichtje bij de levering…

Stien Draaijer
Review

Super mooi festival tasje in blauw leer. Mooie kleur en mooi formaat voor op vakantie en dagjes weg. Dank je wel Maaike.

Astrid
Review

Maaike heeft weer een super mooi ontwerp afgeleverd: het heuptasje. Zo fijn dat mijn telefoon erin past, zodat ik niet met een tas op stap hoef. Bedankt!

Marieke Zinken