Waarom? In mijn jeugd was ik altijd al creatief bezig met stoffen. Enkele jaren geleden ontstond opeens het idee om een tas te maken van koeienhuid en leder. Ik was meteen verslingerd aan het werken met deze prachtige materialen. Van het een kwam het ander en niet lang daarna had ik een heel assortiment van prachtige handgemaakte producten. Het werd tijd voor een echt label…

EriW Het label EriW was geboren! Het merk staat voor handgemaakt vakmanschap. Elk artikel is uniek vanwege de natuurlijke tekening in de koeienhuiden maar ook omdat handgemaakte producten zich onderscheiden van machinale producten door de prettige imperfectie die elk product uniek maakt.  

Exclusief Bij afname van meerdere producten is het mogelijk om alles van dezelfde koeienhuid te maken. Dit zorgt er voor dat al je accessoires in exact dezelfde natuurlijke stijl kunnen worden gemaakt. Passender en natuurlijker wordt het niet!  

Atelier Al die mooie producten worden geboren in mijn atelier in Enschede. Als je het leuk vindt kun je er zelfs voor kiezen om eens langs te komen zodat je zélf de mooiste koeienhuid kunt kiezen voor jouw product.