100% veilig webshoppen!

Het concept van Qijk biedt 100% zekerheid zowel voor de koper als de verkoper. Jij betaalt het product middels IDeal aan Qijk, de verkoper levert het product en pas wanneer jij het product hebt ontvangen en tevreden bent. betalen wij de verkoper uit. Heb je niks ontvangen, of is het product niet zoals beloofd of is het beschadigd? Dan krijg je zonder gedoe van ons je geld terug. Qijk! Dat is nog eens ontspannen (web)shoppen!

Levertermijn

Voor de verschillende producten gelden vaak verschillende levertermijnen. Dit kan zowel variëren per verkoper als per product. Daarom is er per product (in de productomschrijving) opgenomen wat de levertijd van het product is. We streven naar een zo snel mogelijke levering. Langer dan 6 werkdagen zal het in geen geval duren voor u uw product in huis hebt.

Gratis verzending

Voor alle producten op Qijk.nl geldt dat u geen verzendkosten betaalt. 

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Nadat u uw bestelling hebt afgerond ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin exact wat u hebt besteld. Onze verkopers ontvangen ook een bericht dat zij uw bestelling gereed mogen gaan maken en verzenden. Zodra het product is verzonden ontvangt u wederom een e-mail. Het kan zijn dat bij een bestelling uit meerdere ‘Qijkshops’ de producten op verschillende momenten bij u aankomen (ook afhankelijk van de levertermijn van de betreffende producten).

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wij streven er naar dat onze producten en de producten die door onze verkopers worden aangeboden zorgvuldig worden voorzien van een duidelijke en juiste beschrijving over het product. Op deze manier hopen we te voorkomen dat er onnodige belasting van ons milieu ontstaat door grote hoeveelheden retouren. Wij roepen u dan ook op om goed na te denken over uw aankoop voor u tot bestelling overgaat. Mocht het product desondanks niet aan uw wensen voldoen, defect zijn of niet overeenkomen met de gedane beloften in de aanbieding dan mag u het retour sturen. Dit dient te geschieden binnen 14 dagen na de levering van het product in de originele verpakking. Het product dient ongebruikt, onbeschadigd en in dezelfde conditie retour te komen als dat het u heeft bereikt. U ontvangt dan uw aankoopbedrag retour. In geval dat het product niet deugdelijk geleverd is nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Wanneer een andere reden (buiten onze macht) ten grondslag ligt aan uw beslissing om te retourneren dan zijn de retourkosten voor uw rekening.

Let op! Producten die persoonlijk voor u gemaakt zijn en/of voorzien zijn van personalisaties (graveren, borduren, naaien, etc) kunnen niet worden geretourneerd.

Wie zijn wij?

Wij zijn Qijk en geloven in de kracht van samen. Niet iedereen is in staat om een goede webshop te runnen, zeker de meer creatieve mensen niet. Zij houden zich niet graag bezig met zoekmachineoptimalisatie, marketing, klantenservice en nog veel meer. Qijk staat voor zorgeloos kopen en verkopen op het platform door ons allemaal!

Wil je ons bellen? 06 86 86 6000! Wil je ons liever e-mailen? info@qijk.nl

Zit ik ergens aan vast?

Je kunt als verkoper op elk moment, zonder enige verhindering, besluiten om je producten niet langer aan te bieden op Qijk.nl. Het enige wat we voor onze kopers gegarandeerd willen zien is de hantering van de 14 dagen retourtermijn en de continuering van de eventuele service die is toegezegd.

Stuur ons gerust een e-mail